Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kockákat 2 dl vízben addig főzöm, amíg leves lesz belőle.
Közben a hagymát, a szalonnát és a fokhagymát kis kockákra vágom és addig pirítom, amíg meg nem barnul.
A krumplit nagy lyukú reszelőn lereszelem, hozzáadom a levesalapot, a tojást, a pirított szalonnát és a zöldséget. Ezután jól összekeverem és ízesítem majoránnával. Végül hozzá adom a lisztet és újra összekeverem.
A masszát alacsony sütőformába öntöm és 180 fokos sütőben sütöm 40 percig.
A kuglinak belül kissé nedvesnek, kívül aranyszínűnek kell lennie.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sűrű tejföllel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2013.12.16 15:40
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit nagy, pirított szalonnát, masszát alacsony, kuglinak belül, fokhagymagerezd, aranyszínűnek, majoránnával, összekeverem, összekeverem, levesalapot, sütőformába, lereszelem, füstölthús, fokhagymát, tejföllel, hozzáadom, búzaliszt, majoránna, zöldséget, nedvesnek, szalonnát, szalonnát, kockákra, reszelőn, pirított, alacsony, kuglinak, ízesítem, krumplit, burgonya, szalonna füstölt, füstölthús ízesítő kocka, burgonya, tojás, hagyma, fokhagymagerezd, majoránna, búzaliszt, tejföl,
|
|
|
|
|